Nieuws

LVD

februari 2017

LVD de wereldwijde vermaarde producent van lasersnijmachines  gaat zijn opleidingsprocessen met Xaurum software beheren. Course Control, Quality Sensor en Test Maker worden gebruikt. Het leerproces wordt van inschrijving tot evaluatie beheerd . De medewerkers gegevens worden aangeleverd door Acerta Connect.

Baloise Insurance

november 2016

Baloise Insurance gaat de opleidingen van zijn interne medewerkers beheren met Xaurum software. Hiervoor zullen Course Control, Quality Sensor en Test Maker ingeschakeld worden. Het LMS wordt ook geintegreerd met Baloise Academy. De medewerkers en managers kunnen in Employee Self service al hun opleidingen beheren.

Van Marcke

juni 2015

Van Marcke College start met het beheer van zijn opleidingen van zijn medewerkers en installateurs met het LMS van Xaurum. Course Control, Test Maker, Learning Portal en Quality Sensor worden ingezet.
Zie ook: http://vm.xaurum.be/vl  

RTBf

september 2014

De RTBf Academy beheert de opleidingen van zijn medewerkers beheren met Xaurum software. Hiervoor worden Course Control, Learning Portal en Quality Sensor ingeschakeld.  De Xaurum software wordt in SaaS mode ingezet en wordt beschikbaar gesteld via het Intranet van de RTBf.

EDF Luminus

maart 2014

EDF Luminus zet Test Maker in voor het beheer van kennis testen. De vragen worden dynamisch geselecteerd in functie van de afdeling waartoe de werknemers behoren.

Candriam Investors Group

januari 2014

Candriam Investor Group beheert zijn opleidingsprocessen met Xaurum software. Course Control en Quality Sensor worden gebruikt .Het leerproces wordt van inschrijving tot evaluatie beheerd . De sociale balans wordt automatisch berekend.

Acerta

september 2013

Acerta gaat de opleidingen van zijn medewerkers beheren met Xaurum software. Hiervoor zullen Course Control, Learning Portal, Personal Development Plan en Quality Sensor ingeschakeld worden.  De Xaurum software wordt in SaaS mode ingezet via het Intranet van Acerta.

Zie ook: http://www.acerta.be

Baloise

april 2013

Baloise Insurance gaat de opleidingen van zijn makelaars beheren met Xaurum software. Hiervoor zullen Course Control en Quality Sensor ingeschakeld worden. Het LMS wordt geintegreerd in het makelaarsportaal van Baloise Insurance. Makelaars kunnen hun opleidingen en attesten voor de wet Cauwenbergs hiermee beheren.

Axxon

september 2012

Axxon de beroepsvereniging voor kinesitherapeuten start met de inzet van PE-Online voor zowel accreditatie van scholing, als de inschrijving van kinesitherapeuten in hun register. Voor meer informatie zie: www.pqk.be 

Engie

mei 2012

European Control Services, lid van de groep Engie, staat in voor een onafhankelijke controle voor alle ondernemingen die onderhouds- en ontsmettingswerken uitvoeren op nucleaire sites. ECS zal zijn opleidings- en certificatieprocess met Course Control en Quality Sensor van Xaurum beheren. 

NVvTA start met accreditatie via PE-Online

maart 2012

De Nederlandse Vereniging voor Tandarts Assisterenden zetten PE-Online in om nascholingen te accrediteren voor hun doelgroep. De NVvTA is de derde deelnemer aan het Portaal Mondzorg. Kijk op www.nvvta.nl voor meer informatie. 

NVRG zet PE-Online in

maart 2012

De leden van de Nederlands Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie maken gebruik van PE-Online. De 5 jaarlijkse herregistratie geldt voor het LID, het LID NAP en het LID opleider (TTC, Leertherapeut en supervisor). 

E-portfolio in gebruik bij internisten

januari 2012

De NIV (http://www.internisten.nl/) heeft het e-portfolio voor aios internisten in gebruik genomen. 

De VenV start deze maand met accreditatie voor het Verpleegkundig Specialisten Register

januari 2012

De VenV start deze maand met accreditatie voor het Verpleegkundig Specialisten Register (VSR). Zij zijn de eersten die voor de VenV gebruik maken van PE-Online. http://www.venvn.nl/


Course Control

Het leer management systeem voor je opleidingen

Learning Portal

E-Learning en Persoonlijk Ontwikkelingsplan

Quality Sensor

Evaluatie formulieren en online Testen

PE - online

Behandelt al uw permanente educatie verplichtingen