Nieuws

EQUANS

november 2021

EQUANS goed voor 10.000 werknemers in België gaat  zijn opleidings- en certificatieproces met Course Control , Test Maker en Quality Sensor van Xaurum beheren. 

3DM

maart 2021

JACOPS, BESIX en ENGIE slaan de handen in elkaar voor het versneld uitrollen van de omschakeling van analoge naar digitale meters. Opleiding wordt de eerste grote uitdaging in dit project. 3DM zal het opleidingsproces aansturen met Course Control van Xaurum. 

ENGIE

mei 2020

ENGIE zal voor zijn 17.000 werknemers in België het opleidings- en certificatieproces met Course Control , Test Maker en Quality Sensor van Xaurum beheren. 

Group P & V Groep

maart 2019

P & V Groep biedt nu al zijn opleidingen aan voor makelaars met Xaurum software. Hiervoor worden alle modules ingeschakeld: Course Control , Quality Sensor, Test Maker en Learning Portal . De inschrijvingen gebeuren in Self Service langs https://pvgroup.xaurum.be/06

Fopas

maart 2018

Fopas het Fonds voor opleiding en competentieontwikkeling in de verzekeringssector biedt nu al zijn opleidingen aan met Xaurum software. Hiervoor worden alle modules ingeschakeld: Course Control , Quality Sensor, Test Maker en Learning Portal . De inschrijvingen gebeuren in Self Service langs  https://www.fopas.be

Acerta Open Opleidingen

augustus 2017

Acerta Open Opleidingen gaat de opleidingen van zijn klanten beheren met Xaurum software. Hiervoor zullen Course Control, Learning Portal,  en Quality Sensor ingeschakeld worden.  De Xaurum software wordt in SaaS mode ingezet en is zichtbaar via https://www.acerta.pro

Daikin

april 2017

Daikin heeft een Xaurum Self Service portaal ingezet voor zijn product en service opleidingen.  Hiervoor worden Course Control,  Quality Sensor ingeschakeld. Meer informatie op http://daikin.xaurum.be/nl

LVD

februari 2017

LVD de wereldwijde vermaarde producent van lasersnijmachines  gaat zijn opleidingsprocessen met Xaurum software beheren. Course Control, Quality Sensor en Test Maker worden gebruikt. Het leerproces wordt van inschrijving tot evaluatie beheerd .

Baloise Insurance

november 2016

Baloise Insurance gaat de opleidingen van zijn interne medewerkers beheren met Xaurum software. Hiervoor zullen Course Control, Quality Sensor en Test Maker ingeschakeld worden. Het LMS wordt ook geintegreerd met Baloise Academy. De medewerkers en managers kunnen in Employee Self service al hun opleidingen beheren.

Van Marcke

juni 2015

Van Marcke College start met het beheer van zijn opleidingen van zijn medewerkers en installateurs met het LMS van Xaurum. Course Control, Test Maker, Learning Portal en Quality Sensor worden ingezet.
Zie ook: http://vm.xaurum.be/vl  

Acerta

september 2013

Acerta gaat de opleidingen van zijn medewerkers beheren met Xaurum software. Hiervoor zullen Course Control, Learning Portal, Personal Development Plan en Quality Sensor ingeschakeld worden.  De Xaurum software wordt in SaaS mode ingezet via het Intranet van Acerta.

Zie ook: http://www.acerta.be

Baloise

april 2013

Baloise Insurance gaat de opleidingen van zijn makelaars beheren met Xaurum software. Hiervoor zullen Course Control en Quality Sensor ingeschakeld worden. Het LMS wordt geintegreerd in het makelaarsportaal van Baloise Insurance. Makelaars kunnen hun opleidingen en attesten voor de wet Cauwenbergs hiermee beheren.

Pro-Q-Kine

september 2012

Pro-Q-Kine de beroepsvereniging voor kinesitherapeuten start met de inzet van PE-Online voor zowel accreditatie van scholing, als de inschrijving van kinesitherapeuten in hun register. Voor meer informatie zie: www.pqk.be 


Course Control

Klassikaal en online trainingen, certificaties

Learning Portal

Beheer van Digitaal leren

Quality Sensor

Evaluaties en Online Testing

PE - online

Behandelt al uw permanente educatie verplichtingen