Nieuws

Group P & V Groep

maart 2019

P & V Groep biedt nu al zijn opleidingen aan voor makelaars met Xaurum software. Hiervoor worden alle modules ingeschakeld: Course Control , Quality Sensor, Test Maker en Learning Portal . De inschrijvingen gebeuren in Self Service langs https://pvgroup.xaurum.be/06

Fopas

januari 2018

Fopas het Fonds voor opleiding en competentieontwikkeling in de verzekeringssector biedt nu al zijn opleidingen aan met Xaurum software. Hiervoor worden alle modules ingeschakeld: Course Control , Quality Sensor, Test Maker en Learning Portal . De inschrijvingen gebeuren in Self Service langs  https://www.fopas.be

Acerta Open Opleidingen

juli 2017

Acerta Open Opleidingen gaat de opleidingen van zijn klanten beheren met Xaurum software. Hiervoor zullen Course Control, Learning Portal,  en Quality Sensor ingeschakeld worden.  De Xaurum software wordt in SaaS mode ingezet en is zichtbaar via https://www.acerta.pro

Daikin

april 2017

Daikin heeft een Xaurum Self Service portaal ingezet voor zijn product en service opleidingen.  Hiervoor worden Course Control, en Quality Sensor ingeschakeld. Meer informatie op http://daikin.xaurum.be/nl

LVD

februari 2017

LVD de wereldwijde vermaarde producent van lasersnijmachines  gaat zijn opleidingsprocessen met Xaurum software beheren. Course Control, Quality Sensor en Test Maker worden gebruikt. Het leerproces wordt van inschrijving tot evaluatie beheerd .

Baloise Insurance

november 2016

Baloise Insurance gaat de opleidingen van zijn interne medewerkers beheren met Xaurum software. Hiervoor zullen Course Control, Quality Sensor en Test Maker ingeschakeld worden. Het LMS wordt ook geintegreerd met Baloise Academy. De medewerkers en managers kunnen in Employee Self service al hun opleidingen beheren.

Van Marcke

juni 2015

Van Marcke College start met het beheer van zijn opleidingen van zijn medewerkers en installateurs met het LMS van Xaurum. Course Control, Test Maker, Learning Portal en Quality Sensor worden ingezet.
Zie ook: http://vm.xaurum.be/vl  

RTBf

september 2014

De RTBf Academy beheert de opleidingen van zijn medewerkers beheren met Xaurum software. Hiervoor worden Course Control, Learning Portal en Quality Sensor ingeschakeld.  De Xaurum software wordt in SaaS mode ingezet en wordt beschikbaar gesteld via het Intranet van de RTBf.

EDF Luminus

maart 2014

EDF Luminus zet Test Maker in voor het beheer van kennis testen. De vragen worden dynamisch geselecteerd in functie van de afdeling waartoe de werknemers behoren.

Candriam Investors Group

januari 2014

Candriam Investor Group beheert zijn opleidingsprocessen met Xaurum software. Course Control en Quality Sensor worden gebruikt .Het leerproces wordt van inschrijving tot evaluatie beheerd . De sociale balans wordt automatisch berekend.

Acerta

september 2013

Acerta gaat de opleidingen van zijn medewerkers beheren met Xaurum software. Hiervoor zullen Course Control, Learning Portal, Personal Development Plan en Quality Sensor ingeschakeld worden.  De Xaurum software wordt in SaaS mode ingezet via het Intranet van Acerta.

Zie ook: http://www.acerta.be

Baloise

april 2013

Baloise Insurance gaat de opleidingen van zijn makelaars beheren met Xaurum software. Hiervoor zullen Course Control en Quality Sensor ingeschakeld worden. Het LMS wordt geintegreerd in het makelaarsportaal van Baloise Insurance. Makelaars kunnen hun opleidingen en attesten voor de wet Cauwenbergs hiermee beheren.

Axxon

september 2012

Axxon de beroepsvereniging voor kinesitherapeuten start met de inzet van PE-Online voor zowel accreditatie van scholing, als de inschrijving van kinesitherapeuten in hun register. Voor meer informatie zie: www.pqk.be 

Engie

mei 2012

European Control Services, lid van de groep Engie, staat in voor een onafhankelijke controle voor alle ondernemingen die onderhouds- en ontsmettingswerken uitvoeren op nucleaire sites. ECS zal zijn opleidings- en certificatieprocess met Course Control en Quality Sensor van Xaurum beheren. 


Course Control

Het leer management systeem voor je opleidingen

Learning Portal

E-Learning en Persoonlijk Ontwikkelingsplan

Quality Sensor

Evaluatie formulieren en online Testen

PE - online

Behandelt al uw permanente educatie verplichtingen