Klanten

 

Meer dan 100 tevreden klanten gebruiken onze software en diensten.
Een greep uit onze klantenbestand:

Acerta

Acerta beheert de opleidingen van zijn medewerkers Course Control, Learning Portal, Personal Development Plan en Quality Sensor. De Xaurum LMS software wordt in Saas mode ingezet via het Intranet van Acerta.

Ageas

De verzekeringsbedrijven Ageas, Tesco Underwriting en Kwikfit beheren al hun training processen met Xaurum software. Hiervoor wordt Course Control, Learning Portal en Quality Sensor ingezet.

a.s.r. verzekeringen

a.s.r beheert de opleidingen, competenties, opleidingsobjectieven en WFT certificaten van zijn medewerkers met Xaurum software. Hiervoor worden Course Control, Learning Portal, Personal Development Plan en Quality Sensor ingeschakeld.

Baloise

Baloise Insurance beheert de opleidingen van zijn makelaars met Xaurum software. Hiervoor worden Course Control, Development Plan en Quality Sensor ingeschakeld worden. Makelaars kunnen hun opleidingen en attesten voor de wet Cauwenbergs hiermee beheren.

Belfius

Belfius Bank & Verzekeringen beheert nu al zijn training processen met Xaurum. Xaurum software wordt nu gebruikt zowel door het personeel van de bank als van de verzekeringen.

Candriam Investors group

Candriam Investor Group beheert zijn opleidingsprocessen met Xaurum software. Course Control en Quality Sensor worden gebruikt .Het leerproces wordt van inschrijving tot evaluatie beheerd . De sociale balans wordt automatisch berekend.

Daikin

Daikin heeft het LMS van Xaurum in gebruik genomen. Het biedt de volgende mogelijkheden: bekijken van de inhoud van alle opleidingen, consulteren van de kalender, inschrijven voor opleidingen, certificaten downloaden, E-learnings volgen en testen afleggen.

ECS

ECS, lid van de groep GDF SUEZ Energie Services, staat in voor een onafhankelijke controle voor alle ondernemingen die onderhouds- en ontsmettingswerken uitvoeren op nucleaire sites. ECS beheert zijn opleidings- en certificatieprocess met Course Control en Quality Sensor van Xaurum.

EDF Luminus

EDF Luminus zet Test Maker in voor het beheer van kennis testen. De vragen worden dynamisch geselecteerd in functie van de afdeling waartoe de werknemers behoren.

Generali

Generali beheert de opleidingen van zijn makelaars en medewerkers met Course Control en Quality Sensor. De Xaurum software wordt geintegreerd in het makelaarsportaal van Generali. Makelaars kunnen hun opleidingen en hun certificaten voor de wet Cauwenbergs hiermee beheren.

GNRPO

De Groepering Nationaal en Representatief voor de Professionele Osteopaten gebruikt PE-Online als tool voor hun accreditatieproces en digitale portfolio's van de osteopaten.

Knmg

De KNMG is verantwoordelijk voor de registratie en herregistratie van alle medische specialisten. Met PE-online worden deze processen ondersteund.

LVD

LVD de wereldwijde vermaarde producent van lasersnijmachines beheert zijn opleidingsprocessen met Xaurum software. Course Control, Quality Sensor, Learning Portal en Test Maker worden gebruikt. Het leerproces wordt van inschrijving tot evaluatie beheerd. De medewerkers gegevens worden aangeleverd door Acerta Connect systeem.

Rabobank

Rabobank introduceert Learning Portal en PE-online. Met deze applicaties worden de professionele kwalificaties van al de Rabobank medewerkers bijgehouden op het gebied van de "Financial Supervision Act" en de Wet op het Financiële toezicht “WFT’s”.

SAM TES

Het kenniscentrum voor gerechtdeurwaarders SAM-TES is verantwoordelijk voor de uitbouw van een aantrekkelijk opleidingsaanbod voor elke gerechtsdeurwaarder, kandidaat en stagiair. Het beheer van dit aanbod gebeurt digitaal met PE-online.

Pro-Q-Kine

PRO-Q-KINE vzw ontwikkelt met ondersteuning van de overheid een systeem van kwaliteitsbevordering voor de kinesitherapeuten in België. Om dit doel te realiseren maakt PRO-Q-KINE gebruik van PE-online.

Van Marcke

Van Marcke College lanceert zijn Training Planner gebaseerd op het LMS van Xaurum. Het LMS biedt de volgende mogelijkheden: bekijken van de inhoud van alle opleidingen, consulteren van de kalender, inschrijven voor opleidingen, bekijken welke opleidingen je al hebt gevolgd, certificaten downloaden, E-learnings volgen en testen afleggen.

Course Control

Het leer management systeem voor je opleidingen

Learning Portal

E-Learning en Persoonlijk Ontwikkelingsplan

Quality Sensor

Evaluatie formulieren en online Testen

PE - online

Behandelt al uw permanente educatie verplichtingen