Klanten

Meer dan 100 tevreden klanten gebruiken onze software en diensten.
We tonen u graag een greep uit ons klantenbestand.

a.s.r. verzekeringen

a.s.r beheert de opleidingen, competenties, opleidingsobjectieven en WFT certificaten van zijn medewerkers met Xaurum software. Hiervoor worden Course Control, Learning Portal, Personal Development Plan en Quality Sensor ingeschakeld.

Acerta

Acerta beheert zijn klanten opleidingen over sociale wetgeving, HR, management en persoonlijke vaardigheden met Course Control en Quality Sensor. De Xaurum LMS software wordt in Saas mode aangeboden.

Athora

Athora beheert de opleidingen van zijn medewerkers met Course Control en Quality Sensor. Werknemers en managers kunnen hun opleidingen en hun certificaten voor de wet Cauwenbergs hiermee beheren.

Baloise

Baloise Insurance beheert de opleidingen van zijn makelaars met Xaurum software. Hiervoor worden Course Control, Development Plan en Quality Sensor ingeschakeld worden. Makelaars kunnen hun opleidingen en attesten voor de wet Cauwenbergs hiermee beheren.

Belfius

Belfius Bank & Verzekeringen beheert nu al zijn training processen met Xaurum. Xaurum software wordt nu gebruikt zowel door het personeel van de bank als van de verzekeringen.

Daikin

Daikin heeft het LMS van Xaurum in gebruik genomen. Het biedt de volgende mogelijkheden: bekijken van de inhoud van alle opleidingen, consulteren van de kalender, inschrijven voor opleidingen, certificaten downloaden, E-learnings volgen en testen afleggen.

DVV

DVV Verzekeringen beheert de opleidingen van zijn makelaars met Xaurum software. Hiervoor worden Course Control en Quality Sensor ingeschakeld. Makelaars kunnen hiermee hun opleidingen en punten voor hun attesten van de wet Cauwenberg beheren.

ECS

ECS, staat in voor een onafhankelijke controle voor alle ondernemingen die onderhouds- en ontsmettingswerken uitvoeren op nucleaire sites. ECS beheert zijn opleidings- en certificatieprocess met Course Control en Quality Sensor van Xaurum.

ENGIE

ENGIE beheert voor zijn 17.000 werknemers in België het opleidings- en certificatieproces met Course Control en Quality Sensor van Xaurum.

EQUANS

EQUANS goed voor 10.000 werknemers in België beheert zijn opleidingen certificaten en competetnties met Course Control en Quality Sensor. Voor het afleggen van toetsen zal Test Maker gebruikt worden.

Fopas

Fopas, het fonds voor opleiding en competentieontwikkeling in de verzekeringssector, biedt al zijn opleiding, advies & begeleiding, individuele leeroplossingen, leertrajecten, loopbaanbegeleiding met Xaurum LMS software

GNRPO

De Groepering Nationaal en Representatief voor de Professionele Osteopaten gebruikt PE-Online als tool voor hun accreditatieproces en digitale portfolio’s van de osteopaten.

Knmg

De KNMG is verantwoordelijk voor de registratie en herregistratie van alle medische specialisten. Met PE-online worden deze processen ondersteund.

LVD

LVD de wereldwijde vermaarde producent van lasersnijmachines beheert zijn opleidingsprocessen met Xaurum software. Course Control, Quality Sensor, Learning Portal en Test Maker worden gebruikt. Het leerproces wordt van inschrijving tot evaluatie beheerd. De medewerkers gegevens worden aangeleverd door Acerta Connect systeem.

Pro-Q-Kine

PRO-Q-KINE vzw ontwikkelt met ondersteuning van de overheid een systeem van kwaliteitsbevordering voor de kinesitherapeuten in België. Om dit doel te realiseren maakt PRO-Q-KINE gebruik van PE-online.

SAM TES

Het kenniscentrum voor gerechtdeurwaarders SAM-TES is verantwoordelijk voor de uitbouw van een aantrekkelijk opleidingsaanbod voor elke gerechtsdeurwaarder, kandidaat en stagiair. Het beheer van dit aanbod gebeurt digitaal met PE-online.

Vivium

Vivium en zijn duizenden onafhankelijke verzekeringsmakelaars genieten voortdurende bijscholing voor deskundig verzekeringsadvies met behulp van het leer management systeem van Xaurum. Zowel klassikale opleiding als webinars en e-learning worden ondersteund.